WIL JE EEN ÉCHT BIJZONDER PORTRET?

Schilderen met pixels

Met moderne fotografische techniek krijgt het geposeerde portret een nieuwe dimensie. Door gebruik te maken van digitale fotografie en digitale beeldbewerking, maak ik beelden met dezelfde zorgvuldigheid als die van de schilder. Op een manier die vroeger ondenkbaar was. Elk beeldelement draagt iets bij aan het verhaal dat verteld moet worden, en al het overtollige wordt weggelaten.
Net zoals je dat doet met schilderen, maar dan met pixels.
Composiet fotografie noem je dat

Fine Art: Moderne techniek, traditionele werkwijze.

En het leuke is dat ik daarbij van zeer uiteenlopende beeldbronnen gebruik kan maken. In eerste instantie van het speciaal hiervoor geschoten materiaal, maar in aanvulling daarop bijvoorbeeld ook vakantiefoto’s, oude portretten en ander beeldmateriaal.

De schilder construeert, de fotograaf onthult. – Susan Sontag

Bijzonder Portretten voor bijzondere mensen

Het laten maken van een portret is een eeuwenoude traditie vanuit de schilderkunst. Tegenwoordig is daar geen kunstschilder meer voor nodig.
 
Het is echter wel moeilijk om tegenwoordig een origineel, alternatief voor het alom bekende Familieportret te vinden. De meeste portretten zijn zo statisch en ze zijn vervelend om te maken!

 

Om een bijzonder protret te kunnen maken neem ik graag de tijd om jullie eerst te leren kennen. Zo kan ik helpen je verhaal boven te halen en deze te verbeelden. Daarvan maak ik een uniek en bijzonder kunstwerk.
Dat is toch veel leuker want zo wordt de ervaring van het fotografie proces  zelf ook een heel bijzondere herinnering.

 
Ik maak niet alleen jullie familieportret maar maak er een levensverhaal van in beeld! Breng je eigen verhaal tot leven.
 
BRENG OOK JOU EIGEN VERHAAL TOT LEVEN!
 

Plan nu meteen vrijblijvend een AFSPRAAK of stel je vraag hieronder!
Dan kom ik graag langs om je het zelf te laten zien.

ZIE HET VERSCHIL, ERVAAR HET VERSCHIL!

Check de FAQ’s voor meer info.
Bel of App me: 0617626551 of via onderstaand formulier.

 

Meer zien >>

Hits: 1788