Cursus Fine Art Fotografie

Fotografie gaat verder dan alleen het moment van de opname. 

Met moderne fotografische beeldbewerking kun je jouw visie op een bijzondere manier vorm geven.

Met voorbereidende schetsen, vaardigheid met camera, licht, editing, compositing en het opbouwen van een persoonlijke beeldbank vorm je jouw gereedschap om fotografie op een ander niveau te brengen.

Wat is er anders aan deze vorm van fotografie?

FOTOGRAFEREN ALS EEN FOTOGRAAF, DENKEN ALS EEN SCHILDER

Als fotograaf ben je gewend om te reageren op wat je ziet. Als schilder begin je met een leeg vlak. Dat is een verschillende manier van kijken en werken. Die twee uitersten komen samen in fine art fotografie.

Fine Art fotografie is een boeiende kunstvorm met creatieve en technische uitdagingen. In deze cursus help ik je op weg door je de basisvaardigheden bij te brengen, en ik kan je begeleiden in het ontdekken van je eigen creatieve mogelijkheden. 

Fotografische ervaring heeft een voordeel, maar toch hoef je geen doorgewinterde fotograaf te zijn om er mee aan het werk te gaan. Stap voor stap maak je jezelf de nodige techniek eigen, en deze cursus zorgt ervoor dat je niet verdwaalt in het eindeloze bos der mogelijkheden.

Nieuwsgierig?

Vanaf 21 oktober geef ik in mijn atelier/fotostudio een aantal cursussen waarin je de basis van deze vorm van fotografie kunt oppakken. 

En als je de smaak te pakken krijgt, heb ik voor een beperkt aantal deelnemers plaats voor persoonlijke begeleiding in een vervolgtraject!

Hits: 107