Hof van Eden 2.0


Alle kennis die we hebben over onze wereld geeft ons misschien het idee dat we hem ook echt beter begrijpen.
Maar niets geeft mij meer ruimte dan het loslaten van die kennis, om zo de kortste weg te ervaren naar verwondering, en de daaruit volgende liefde.

Reizen naar het land van de verbeelding

Hof van Eden 2.0 is een serie bijzondere natuurportretten over onze verhouding met onze natuurlijke omgeving. Zoals we zijn, met onze oneindige creativiteit. Met onze relaties tot elkaar, oud, jong, man, vrouw. Met onze twijfels en onze ambities.

Elk beeld is een reis naar de wereld van de verbeelding.
Samen geven ze uitdrukking aan het verlangen naar een toestand van symbiose met de natuur waarin wij leven. We weten allemaal dat de dagelijkse werkelijkheid anders is. Maar ik denk dat je die werkelijkheid alleen kunt veranderen met een droom. De droom van onvoorwaardelijke liefde voor de wereld waarin wij leven.

Reis mee op deze voortdurende tocht door de verbeelding. Ontvang regelmatig een boeiende en inspirerende brief uit  een wereld die soms onbereikbaar lijkt, maar vaak veel dichterbij is dan je denkt.

De meest inspirerende post van de maand

Elke maand stuur ik je een brief. Niet per e-mail, maar een van papier, in je brievenbus. Met daarin ook een van mijn kunstwerken. En met een beschrijving van het creatieve proces.

De eerste editie is in kleine oplage en krijg je gratis!

Wil je daarna meer ontvangen? Voor slechts €-,- per maand krijgt je elke maand een brief met een kunstwerk in je brievenbus. Om je te inspireren, om op te hangen, door te geven als bijzonder cadeau, of gewoon om te verzamelen.
Zo help je mij om beelden te maken waar mensen blij van worden.

Neem de kortste route naar een wereld vol inspiratie, en maak jezelf blij met een maandelijks positief bericht!

De eerste gratis editie is beperkt, dus wees er snel bij!

Hits: 34