Privacybeleid

Privacybeleid

Deze privacyverklaring vertelt je over de informatie die we van je verzamelen wanneer je een verzoek of vraag stelt via het contactformulier op de website, of wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief. Bij het verzamelen van deze informatie treed ik op als een gegevensbeheerder en zijn wij wettelijk verplicht om je informatie over mij te verstrekken, over het waarom en hoe ik je gegevens gebruik en over de rechten die je hebt over je gegevens.

Wie zijn we

Casslagboom.nl  is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Casslagboom.nl is de website van Cas Slagboom.

Wie is Cas Slagboom?

Cas Slagboom, is eigenaar van Cas Slagboom.nl en fotograaf.
Daarnaast is hij mede eigenaar van Motion Works samen met zijn partner Nathalie Nijkamp.

Cas Slagboom / Motion Works VoF
Werner Helmichstraat 40
3553 JZ Utrecht
telefoon: 0617626551

Ons website-adres is:
https://www.casslagboom.nl.
https://www.motionworks.nl.

We zijn niet verplicht om een functionaris voor gegevensbescherming te hebben, dus vragen over mijn gebruik van je persoonlijke gegevens kun je richten aan de onderstaande contactgegevens.

Nathalie Nijkamp van Casslagboom.nl en Motionworks.nl en is te bereiken via: fotografie@casslagboom.nl en 0616026995

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

Casslagboom.nl verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht waarvoor wij je persoonsgegevens gebruiken:

– Het beantwoorden van vragen over, en het leveren van de diensten en producten
– Het afhandelen van jouw betaling
– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of informatie over diensten en producten
– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
– Om goederen en diensten bij je af te leveren
– Cas Slagboom.nl analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren – Cas Slagboom.nl verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte

Persoonsgegevens die wij verwerken

Casslagboom.nl verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Bedrijfsnaam, of naam van je vereniging, stichting of andere organisatievorm
  • Adresgegevens (voor op de factuur en de speciale BrievenbusPost indien toestemming is gegeven)
  • Telefoonnummer (om je vragen te beantwoorden en om te communiceren ter voorbereiding van een opdracht of afspraak)
  • E-mailadres
  • IP-adres (voor beveiligingsdoeleinden en tegenhouden van spam)
  • Gegevens over jouw activiteiten met, en binnen e-mailings (dit betreft de standaard analytics: of je de e-mail al dan niet opent, en op welke links je klikt
  • Profielfoto (wanneer je je aan Gravatargekoppelde e-mailadres gebruikt bij reacties onder artikelen op deze site)
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of diensten hebben niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de onlineactiviteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via fotografie@casslagboom.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Beeldmateriaal is OOK persoonsgegevens. Als fotograaf is beeldmateriaal essentieel in de promotie ten behoeve van de fotograaf. Zonder beeldmateriaal geen klanten.

Website / Contact

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt ten behoeve van de voorbereiding en uitvoering van overeenkomsten tussen jou en Cas Slagboom (bijvoorbeeld voor afspraak, offertes en facturen). Dus om te kunnen reageren op je vraag en hopelijk om je de informatie te verstrekken die je nodig hebt. We doen dit om stappen te ondernemen op jouw verzoek voorafgaand aan het aangaan van een contract, d.w.z. als onderdeel van de pre-sales activiteit. Ik zou je ook na je aanvraag meerdere keren kunnen e-mailen om je belangstelling op te volgen en ervoor te zorgen dat ik je vraag naar tevredenheid heb beantwoord. Ik doe dit op basis van mijn legitieme belang bij het verstrekken van accurate informatie voorafgaand aan een verkoop.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om diensten en goederen bij je te kunnen afleveren, en voor het toesturen van het fotografisch werk om zodoende de opdracht af te ronden.

E-mail

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. We gebruiken je informatie om je mijn nieuwsbrief te sturen [digitaal of per post], die achtergrondverhalen, inspiratie en informatie over mijn producten bevat en soms speciale aanbiedingen. Ik vraag om je toestemming om dit te doen en ik zal je de nieuwsbrief alleen toesturen zolang je toestemming blijft geven. Je kunt je ten alle tijden zelf uitschrijven van de nieuwsbrieven.

Communicatie en Factuur

Bij het boeken van een fotoshoot of [familie]portret ga je akkoord met de voorwaarden die je hier kunt lezen. Een aantal gegevens is verplicht te vragen, zoals volledige naam en adresgegevens. Deze gegevens moeten op de factuur vermeld worden (zie factuur eisen).  Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor communicatie over onze afspraken, tussen klant en Cas Slagboom. Emailadressen worden niet doorgegeven of doorverkocht aan derden. Je kunt ten alle tijden jouw adres en e-mailgevens opvragen, wijzigen of vragen deze volledig uit de adresbestanden van Cas Slagboom te laten verwijderen. Echter zijn er enkele gegevens, zoals facturen, die langer bewaard moeten worden.

Dienstverlening / fotografisch werk

Daarnaast kunnen je gegevens als basis dienen voor onderzoek naar mogelijkheden voor verdere optimalisering van onze dienstverlening (bijvoorbeeld bij wijzigingen van de website en of de nieuwsbrief.

Ter voorkoming, bestrijding en afhandeling van fraude.

Beeldmateriaal t.b.v. het portfolio

Cas Slagboom gebruikt beeldmateriaal om zijn portfolio te laten zien via diverse kanalen, prijsvragen en in drukwerk. I.v.m. jouw portretrecht kun je ten alle tijden jouw toestemming intrekken aanpassen of juist verstrekken. Je neemt hiervoor contact op via e-mail: fotografie@CasSlagboom.nl
Het licentierecht op het beeldmateriaal blijft ten alle tijden bij Cas Slagboom, de fotograaf en/of Motion Works [VoF waarin Cas Slagboom mede-eigenaar is]. In sommige gevallen vraagt Cas Slagboom aan jou om een
Model Release Form te tekenen. Dit ten behoeve van b.v. een expositie, fotografie prijsvraag, fotoboek, reclame-drukwerk of commerciële verkoop van beeldmateriaal, in zowel binnen als buitenland.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van de website downloaden en de locatiegegevens inzien.

Contactformulieren

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je een account hebt en je logt in op deze site, slaan we een tijdelijke cookie op om te bepalen of jouw browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je “Herinner mij” selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Analytics

Zoals hieronder beschreven in de officiële verklaring die Google Analytics gebruikers op hun website moeten plaatsen maakt deze website gebruik van Google Analytics. Dit programma levert belangrijke statistieken over aantallen bezoekers, de bezochte pagina’s, de verkeersbronnen en andere essentiële informatie waarmee wij deze website voortdurend kunnen verbeteren voor de gebruikers. Deze statistieken zijn anoniem en niet te herleiden tot een bepaalde persoon of gebruiker. Er wordt geen gebruik gemaakt van ‘behavioural targeting’ waarmee u op basis van uw klikgedrag speciale inhoud krijgt te zien; uw surfgedrag blijft volledig anoniem. Gegevens uit contactformulieren worden nooit in Analytics verwerkt of opgeslagen.

Google Analytics maakt gebruik van een cookie, dat is een klein bestandje dat op uw computer wordt opgeslagen. Wij hebben Google Analytics conform de privacy wetgeving ingericht, zodat er geen toestemming vooraf van de gebruiker nodig is. Hier kun je het beleid van Google inzien.

IP adressen worden gemaskeerd en gegevens niet gedeeld

Het cookie van Google Analytics is een ‘first party cookie’, dat wil zeggen dat het cookie officieel eigendom is van MotionWorks VoF en niet van Google. Dit cookie wordt niet gebruikt voor advertenties of andere commerciële doeleinden. Daarnaast is Google Analytics zo ingesteld dat IP-adressen anoniem zijn gemaakt, zodat gegevens nooit naar u of uw IP adres te herleiden zijn. Verder wordt vanuit het Analytics account van MotionWorks VoF geen informatie gedeeld met Google of andere partijen. Daarmee is het Analytics cookie van MotionWorks VoF een niet-privacy gevoelig first-party cookie dat nodig is om de kwaliteit en veiligheid van MotionWorks VoF en Casslagboom.nl te kunnen waarborgen. Het Analytics cookie blijft 6 maanden geldig.

Opt-out

Als u het script van Analytics liever helemaal wilt blokkeren dan kunt u hier een opt-out plugin voor Google Analytics downloaden: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Met deze plugin telt uw bezoek niet meer mee in de statistieken van alle websites die Google Analytics gebruiken.

Google Analytics – verklaring van Google

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe bezoekers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde anonieme informatie over uw gebruik van de website wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe deze website wordt gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor de eigenaar van deze website (MotionWorks VoF en Casslagboom.nl) en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie alleen aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal Uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in Uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

Met wie we jouw data delen

Online diensten waarmee Cas Slagboom  samenwerkt:

Wat doe ik met je informatie?

Je informatie wordt opgeslagen in onze administratie- en klantgalerij systeem, en e-mail marketing systeem. Het fotografisch werk wordt op onze computer of NAS opgeslagen en na een tijdje op een harde schijf en in een Cloud dienst ten behoeve van backup, opslag en archivering.

Wij selecteren partners met grote zorg. Eventuele samenwerking zal altijd gepaard gaan met grote zorg voor privacy. Helaas kan ik met in achtneming van het voorgenoemde geen, of slechts beperkte verantwoordelijkheid aanvaarden voor de wijze waarop deze partijen en/of instellingen anonieme of persoonlijke gegevens verwerken.

Er is met leveranciers verwerkersovereenkomsten afgesloten, zoals je ook met mij doet. De andere partij zal gegevens niet verder bewerken dan waarvoor wij toestemming geven. De overeenkomsten verbindt hen ertoe om een passend beschermingsniveau te bieden voor persoonlijke gegevens, en voldoen ze aan de Europese privacywetgeving [AVG of GDPR]

Website / Contact

Wij zullen je bericht lezen en normaal gesproken reageren op je via telefoon of e-mail. We kunnen je om toestemming vragen om je informatie in onze administratie systeem te bewaren om je verdere informatie te sturen waarvan we denken dat deze interessant is voor je.

E-mail

Je naam en e-mailadres worden gedeeld met een extern mail marketing systeem dat is gevestigd in Atlanta, Verenigde Staten. Dit bedrijf heeft zich er contractueel toe verbonden om passende waarborgen voor je persoonlijke gegevens te bieden, wat betekent dat het zal worden beschermd overeenkomstig de wettelijke vereisten van de Europese Unie.

Dienstverlening / fotografisch werk

Fotografisch werk, o.a. vanuit een opdracht kan als portfolio materiaal op mijn website worden ingezet of worden gebruikt ten behoeve van verkrijgen nieuw werk op social media, zoals op Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en in de door onszelf geprinte Nieuwsbrief.

Wat betreft het meeste van mijn bewerkingswerk en externe printopdrachten. Het fotografisch werk wordt middels een pre-set in Adobe Photoshop of via Lightroom catalogus naar hen toegestuurd, die na het opleveren van het werk van hun servers verwijderd wordt. Het is een bedrijf in Canada, een land waarvan de EU zegt dat het beschikt over adequate gegevensbeschermingswetten om je gegevens te beschermen.
De externe printer is een Nederlands bedrijf in Utrecht onder dezelfde wettelijke gegevensbescherming als aasslagboom.nl

De informatie zal niet gebruikt worden om geautomatiseerde beslissingen te nemen die van invloed op jou kunnen zijn.

Delen van persoonsgegevens met derden

Casslagboom.nl verstrek uitsluitend als dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst met jou aan derden en om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Beveiliging persoonsgegevens

Cas Slagboom neemt de bescherming van je gegevens zeer serieus en neem passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je het idee hebt dat je gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem met mij contact op (zie hierboven).

Hoe lang we jouw data bewaren

Website / Contact

Je informatie in de administratie programma (ten behoeve van afspraak/offerte/factuur) wordt bewaard om te voldoen aan de wettelijke verplichting aangaande verantwoording werk verricht.

E-mail

Je informatie wordt bewaard zolang je instemt met het ontvangen van de nieuwsbrief. Je kunt je ten alle tijden zelf uitschrijven van de nieuwsbrief. Er is een link om dat te doen onderaan elke nieuwsbrief.

Dienstverlening

Al het bewerkt en opgeleverd fotografisch werk wordt 1/2 tot 1 jaar bewaard. De rest van de foto’s worden verwijderd na het opleveren van de sessie. Dit ook vanwege de opslagcapaciteit. De portfolio en foto’s die ik voor mijn blog gebruik op mijn website zal ik hoe dan ook bewaren. Dit gebeurd op mijn NAS, die ik thuis heb staan, en als de jaren verstrijken worden ze overgedragen naar een aparte harde schijf en Cloud hosting.

Beeldmateriaal van Cas Slagboom wordt ongeveer zes maanden op de Cas Slagboom  werkcomputer bewaard, de werkcomputer is beveiligd met een inlog. Cas Slagboom werkt NIET met een cloud om beeldmateriaal in te bewaren. Na ong. zes maanden wordt de eerste selectie* van het beeldmateriaal op externe harde schijven en op dvd’s in het Cas Slagboom  archief bewaard.

Persoonsgegevens weergegeven op b.v. facturen en (btw)administratie worden maximaal 7 jaar bewaard (fiscale bewaarplicht)

*eerste selectie: Beeldmateriaal dat goedgekeurd is door de fotograaf en/of dient als beeldmateriaal voor een beeld samenstelling.

Welke rechten je hebt over je data

casslagboom.nl verzamelt persoonsgegevens (inclusief foto’s), op de hierboven beschreven manieren, op grond van gerechtvaardigd belang voor het uitoefenen van zijn beroep (voldoen aan onze algemene voorwaarden, juridische verplichting) en/of noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst (leveren dienst en/of product) of op grond van toestemming die jij hebt gegeven. Deze toestemming kun je te allen tijde herroepen via mail, of wanneer het de nieuwsbrief betreft onderaan de nieuwsbrief via de link.

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achtergelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke data die we van je hebben, inclusief alle data die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we enige persoonlijke data die we van je hebben verwijderen. Dit bevat geen data die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligingsdoeleinden.

Ten alle tijden heb je het recht jouw persoonsgegevens aan te [laten] passen, te laten verwijderen (op wettelijke verplichte gegevens na), in te zien of op te geven.

Beeldmateriaal is van vitaal belang ter promotie van Cas Slagboom, daarom is het in de voorwaarden opgenomen dat beeldmateriaal gebruikt kan worden ter promotie van Cas Slagboom. Dit kan zowel online als in drukwerk. Door Cas Slagboom te boeken ga je akkoord met deze voorwaarden.
Je kunt ten alle tijden, liefst voor het aangaan van de opdracht, aangeven in welke mate wel of niet, of hoe, gebruik mag worden gemaakt van het beeldmateriaal ten behoeve van het Cas Slagboom portfolio. Houdt echter in gedachte dat beeldmateriaal essentieel is voor de promotie van een fotograaf.
Wil je dat jouw beeldmateriaal niet meer gebruikt mag worden voor een of meerdere (online en drukwerk) kanalen? Neem dan contact op via e-mail: fotografie@CasSlagboom.nl


Als je niet tevreden bent met de afhandeling en vermoedt dat jouw gegevens niet op juiste manier worden gebruikt? Dan kunt u HIER een klacht indienen. (https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl)

Waar we jouw data naartoe sturen

Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden.

Aanvullende informatie

Nieuwsbrief

Je kunt je abonneren op een of meer van onze nieuwsbrieven. Hierin lees je nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Via je account kun je dit ook doorgeven.

Je e-mailadres wordt alleen met jouw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard tot drie maanden nadat je het abonnement hebt opgezegd.

Wanneer wij je een nieuwsbrief sturen met foto’s en links en/of downloads en je vervolgens iets download, vullen wij bij wijze van service je voornaam, achternaam en e-mailadres alvast in. Die gegevens komen uiteraard niet terecht bij derden tenzij je daar apart een opt-in afgeeft.

Reactiemogelijkheden

Bij gepubliceerde berichten kun je een reactie achterlaten. Hierbij wordt je naam en eventuele website vermeld. Om de discussie intact te laten, kunnen wij eenmaal gepubliceerde reacties niet verwijderen. Op verzoek kunnen wij je naam aanpassen.

Statistieken en profilering

Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze website, waarbij we ook individuele gegevens kunnen inzien. Met deze statistieken verbeteren we onze website om zo bijvoorbeeld alleen nog relevante informatie te laten zien. Wij kunnen je persoonsgegevens met elkaar combineren om meer over je te weten te komen. Uiteraard zullen wij je privacy te allen tijde respecteren. Wil je niet dat wij deze statistieken van je maken, dan kun je dit altijd aan ons melden.

Hiervoor gebruiken wij je naw-gegevens, bedrijfsnaam, telefoonnummer, e-mailadres, ip-adres, klikgedrag en bezoekgedrag. Hier hebben wij een legitiem belang bij. Wij bewaren deze informatie gedurende drie maanden.

Andere partijen

Wij geven je persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als dat nodig is voor de afgesproken dienstverlening of als de wet zegt dat dat moet. Een voorbeeld is dat we bij een vermoeden van fraude aangifte mogen doen bij de politie.

Hoe we jouw data beveiligen

Van welke derde partijen we data ontvangen

Jouw contactinformatie

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze website wijzigt, of wij onze dienstverlening aanpassen, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hieronder en kijk of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage en wijzigen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van je hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wat voor geautomatiseerde besluiten we nemen en profilering we doen met gebruikersgegevens

Casslagboom.nl neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Casslagboom.nl) tussen zit.

Via het het contactformulier of via e-mail en telefoon verstrek jij je persoonsgegevens. Cas Slagboom gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van Cas Slagboom en in relatie tot de opdracht of de mogelijke toekomstige opdracht. Ten alle tijden kun jij je gegevens aanpassen, verstrekken of laten verwijderen, tenzij Cas Slagboom  verplicht is deze te bewaren (fiscale bewaarplicht).

Beeldmateriaal is OOK persoonsgegevens. Als fotograaf is beeldmateriaal essentieel in de promotie ten behoeve van de fotograaf. Zonder beeldmateriaal geen klanten.

Hoe we jouw data beveiligen

Cas Slagboom.nl neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via fotografie@casslagboom.nl

De werkcomputer, services en de externe harde schijven zijn beveiligd via een inlogcode.