Documentaire familie fotografie

Real Life Familie Fotografie is bedoeld om verhalen te vertellen. Jullie verhaal!
Vastgelegd zoals je het zou willen zien wanneer je terugkijkt door je fotoalbums.

Ik vertel graag verhalen met beeld. Dat kan in één beeld, maar kan ook heel mooi in een documentaireserie.

Real Life familie sessies zijn niet bedoeld als “mooi” of “opgeruimd”.
Ze zijn bedoeld om verhalen te vertellen. Om mooi te zijn in wat ze onthullen over de relaties in een gezin.
Ik wil het leven vastleggen zoals je het zou willen zien wanneer je terugkijkt door je fotoalbums. Dat betekent dat ik je niet precies ga vertellen hoe je moet poseren en wat je moet doen. Het is een spel! Als je kinderen stoppen met wat ze doen om naar de camera te kijken en te glimlachen, zal ik afwachten totdat ze teruggaan naar wat ze aan het doen waren. Als je een documentaire sessie kiest, hoef je je geen zorgen te maken over wat je draagt of dat je haar goed zit. Het betekent dat je je huis niet op hoeft te ruimen zodat het er uitziet als in een tijdschrift. Dat is niet het echte leven.

Het gaat niet om een gekunstelde glimlach….

Perfect voor: mensen die hun echte leven willen laten zien. Die begrijpen dat de manier waarop hun gezin er nu uitziet gaat veranderen. Volgende week, volgende maand en volgend jaar – en die hun realiteit nu willen vastleggen.

Samen op de foto zonder poseren.
Dan worden alledaagse momenten tastbare herinneringen!

Hoe werkt dat?

In de tijd die we hebben maak ik een reeks foto’s waarbij ik me laat inspireren door de situatie en door de manier waarop jullie daarin opgaan. Gewoon, door te wandelen, te spelen, eten te koken, het huis op te ruimen, alledaagse activiteiten die je eigenlijk doet zonder er bij na te denken. Omdat ik buitenstaander ben zie ik die gewone dingen op een nieuwe manier. Af en toe geef ik kleine aanwijzingen waardoor dat alledaagse opeens in een bijzonder daglicht komt te staan.
In zo’n sessie maak ik vaak enkele honderden foto’s. Die zijn lang niet allemaal goed genoeg, dus ik maak daaruit een selectie van enkele tientallen, die worden nabewerkt. Want het doel is natuurlijk in de eerste plaats góede foto’s, in plaats van alleen véél foto’s. Deze selectie gaan we samen bekijken en dan bepalen we wat er verder moet gebeuren met die beelden.
Wil je alleen de digitale bestanden? Dan komen er verder geen kosten bij. Moeten ze worden uitgeprint, op groot of klein formaat, of komen ze in een boek? Er zijn allerlei mogelijkheden, en de eventuele bijkomende kosten daarvan zullen we samen bespreken!

 

Wat kost dat?

Mijn werk bestaat uit twee delen: het maken van de foto’s en het bewerken ervan.
Voor ieder uur fotograferen plan ik ook een uur bewerking. Een reportage met 3 uur fotografie kost €300,- inclusief BTW. Daarvoor ben ik dus 6 uur voor je aan het werk.
Misschien is er voor jouw wensen meer tijd nodig. Dat kunnen we natuurlijk vaststellen in onderling overleg.

Real Life familybox

 

Wil je meer weten? Stuur me even een bericht.
Of bel 06 17626551
Ik vertel graag over alle mogelijkheden!

  Je naam (verplicht)

  Je Email (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht

  [recaptcha]

  BewarenBewaren

  BewarenBewaren

  BewarenBewaren

  Hits: 96